Hlavní navigace

Konference „Internet a Technologie“ představí hlavní projekty CZ.NIC a CESNET

5. 11. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Konference se koná v sobotu 30. listopadu. Program je rozdělen do několika tématických bloků: projekt routerů Turris, DNS, projekty CESNET a vzdělávací aplikace.

Unikátní routery z CZ.NIC, elektronické pomůcky pro děti s dyslexií, nebo třeba technologie v umění. To je jen malá část témat, kterým se bude věnovat další pokračování odborné konference Internet a Technologie (IT 13.2).

Setkání opět společně pořádají sdružení CZ.NIC a CESNET. Konference se koná v sobotu 30. listopadu v historické aule Matematicko‑fyzikální fakulty Univerzity Karlovy na Malostranském náměstí v Praze a přihlásit se na ni je možné do 25. listopadu nebo do vyčerpání kapacity. Registrační formulář je na internetových stránkách www.nic.cz/it13.2, kde se lze seznámit i s úplným programem přednášek a workshopů. Vstup na akci je pro registrované zájemce zdarma.

Tipy C

Program konference Internet a Technologie (13.2) je letos rozdělen do několika tématických bloků — projekt Turris, DNS, projekty CESNET a vzdělávací aplikace. Hlavní část konference potom doplňují čtyři workshopy věnované otevřené hardwarové platformě Arduino, chytrým kartám, routovacímu démonu BIRD a nejčastějším zranitelnostem ve webových aplikacích.

Mediálními partnery konference Internet a Technologie (13.2) jsou také weby Lupa.czRoot.cz. Více informací v tiskové zprávě.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).