Hlavní navigace

Mall se pustil do stěhování. Prodejna a centrála už jsou v novém

5. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Do konce léta by se do nových prostor mělo přesunout i distribuční centrum. Centrála e-shopu ale zůstává stále v pražských Holešovicích.

Nová, dvousetmetrová prodejna, je propojena se skladem. Práci skladníků tak mohou skrz prosklené stěny sledovat procházející z ulice. "Sklad je zde chápán jako srdce celého logistického systému,“ tvrdí architekt Vladislav Toulec

BRAND24

Letním stěhováním přesuny, kvůli kterému byla prodejna na konci minulého týdne na pár dní zavřena, ale pro e-shop nekončí. V září obchod přestěhuje také distribuční centrum do komplexu v Jirnech u Prahy. Tam se připravují prostory šité na míru právě pro Mall.cz. 

Logistika je klíčovým prvkem současného e-commerce. Kromě Mallu už má nové sklady třeba Alza a nový sklad vybudoval i E-commerce Holding pro své obchody. Pro e-shopy divize mají připraveno už 24 tisíc metrů čtverečních skladů. Velkosklad v Rudné u Prahy byl navíc od začátku budován přímo pro specifika online prodeje potravin

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).