Hlavní navigace

Někteří uživatelé se nemohli přihlásit k e-mailovým službám Microsoftu

13. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Od včerejška měla část uživatelů problém se dostat ke svým e-mailům ve schránkách na Hotmailu a Outlook.com. Odstranění příčin výpadků zabralo Microsoftu dlouhé hodiny.

Část uživatelů služeb měla od včerejšího večera problém přihlásit se ke svým účtům na Outlook.com a Hotmail.com. Někteří uživatelé si včera na Twitteru také stěžovali, na nefunkčnost úložiště SkyDrive. Microsoft potvrdil výpadky jen u e-mailových služeb.

Společnost Microsoft prošetřuje problém, který ovlivňuje přístup malého množství zákazníků k Hotmail a Outlook.com. Snažíme se obnovit plný přístup ke službám tak rychle, jak jen to je možné.

Podle informací na status.live.com, kde firma zveřejňuje známé incidenty, které mají vliv na funkčnost služeb, se problém ani po několika hodinách nepodařilo vyřešit.

Microsoft potvrzuje prolémy služeb Hotmail a Outlook.com.
Autor: status.live.com

Microsoft potvrzuje prolémy služeb Hotmail a Outlook.com.

Aktualizace: 13.3.2013, 17:38

Podle informací na status.live.com byly problémy u obou služeb vyřešeny kráce před 16 hodinou.

BRAND24

Výpadky mohou mít souvislost s migrací účtů z Hotmailu na Outlook.com. Už dříve se totiž v Microsoftu rozhodli, že již nebudou e-mailovou službu Hotmail aktualizovat a převedou stávající uživatele na novou službu Outlook.com.

Uživatelé Hotmailu zatím mohou o přechod na Outlook.com požádat. Povinná migrace by měla proběhnout v průběhu letošního roku, přesný harmonogram, ale ještě nebyl zveřejněn. Microsoft si hodlá ponechat doménu hotmail.com a uživatelé Hotmailu tak budou moci i nadále využívat své e-mailové adresy s koncovkou hotmail.com.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal jako redaktor pracovat pro vydavatelství Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).