Hlavní navigace

Office Live Workspace konečně v češtině

13. 11. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Microsoft lokalizoval svou službu Office Live Workspace i do češtiny. Testovací verze této webové služby se veřejnosti plně otevřela teprve letos v březnu. Čeština nyní přichází spolu se švédštinou, dánštinou, norštinou, finštinou, turečtinou, portugalštinou a řečtinou. Office Live Workspace je první generaci konvergence desktopové kancelářské sady MS Office s webovým prostředím. Funguje jako internetové úložiště tabulek, dokumentů a prezentací napojené na jednotlivé aplikace MS Office.…

Microsoft lokalizoval svou službu Office Live Workspace i do češtiny. Testovací verze této webové služby se veřejnosti plně otevřela teprve letos v březnu. Čeština nyní přichází spolu se švédštinou, dánštinou, norštinou, finštinou, turečtinou, portugalštinou a řečtinou.

BRAND24

Office Live Workspace je první generaci konvergence desktopové kancelářské sady MS Office s webovým prostředím. Funguje jako internetové úložiště tabulek, dokumentů a prezentací napojené na jednotlivé aplikace MS Office. Uživatelé mohou po Internetu sdílet, zálohovat a synchronizovat svá data mezi více počítači nebo je mohou prohlížet z webového rozhraní služby. Nutný je však plug-in, který podporuje Office XP a novější.

Office Live Workspace zdarma poskytuje prostor o kapacitě 2 GB. Oproti Google Docs nebo Zoho Office nelze soubory editovat přímo ve webovém prohlížeči, ale Microsoft na nedávné konferenci PDC 2008 prezentoval, že v budoucnu se chce vydat právě tímto směrem a funkcionalitu Wordu, Excelu a PowerPointu plánuje přenést také na web i s rozhraním Ribbon. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).