Hlavní navigace

Quick se mění na O2 Active

1. 9. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Se značkami Český Telecom a Eurotel dnes Telefónica O2 pohřbila i portál Quick. Z adresy http://www.quick.cz jsou nyní návštěvníci přesměrováni na http://www.o2active.cz. Tento nový portál nabízí vedle zpravodajství, vyhledávání, telefonního seznamu nebo TV programu i obsah pro mobilní telefony jako jsou vyzváněcí melodie, různá videa, tapety, hry a podobně. K webovému rozhraní freemailové služby někdejšího portálu Quick se nyní uživatelé dostanou skrze adresu http://webmail.o2active.cz.

Se značkami Český Telecom a Eurotel dnes Telefónica O2 pohřbila i portál Quick. Z adresy http://www.quick.cz jsou nyní návštěvníci přesměrováni na http://www.o2ac­tive.cz. Tento nový portál nabízí vedle zpravodajství, vyhledávání, telefonního seznamu nebo TV programu i obsah pro mobilní telefony jako jsou vyzváněcí melodie, různá videa, tapety, hry a podobně. K webovému rozhraní freemailové služby někdejšího portálu Quick se nyní uživatelé dostanou skrze adresu http://webmail­.o2active.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).