Hlavní navigace

Telefónica O2 také prodlužuje akční nabídku mobilního Internetu

30. 1. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Telefónica O2 (opět) prodlužuje možnost aktivovat si datový paušál Internet v mobilu, kdy v rámci akční nabídky jsou první tři měsíce zdarma. Tentokrát až do konce února Jedná se o službu pro surfování přímo na displeji mobilního telefonu, se kterou Telefónica O2 přišla loni. Pro tento účel je cenově výhodnější než její klasické mobilní datové paušály. Týká se technologií GPRS, EDGE i UMTS a vedle surfování po webu paušál zahrnuje i komunikaci přes protokoly POP3 a IMAP, takže jej lze využít i…

Telefónica O2 (opět) prodlužuje možnost aktivovat si datový paušál Internet v mobilu, kdy v rámci akční nabídky jsou první tři měsíce zdarma. Tentokrát až do konce února Jedná se o službu pro surfování přímo na displeji mobilního telefonu, se kterou Telefónica O2 přišla loni.

Pro tento účel je cenově výhodnější než její klasické mobilní datové paušály. Týká se technologií GPRS, EDGE i UMTS a vedle surfování po webu paušál zahrnuje i komunikaci přes protokoly POP3 a IMAP, takže jej lze využít i pro mobilní přístup k poště. (MobilMania.cz)

Vodafone prodloužil podobnou akci rovněž až do konce února. Ten však nabízí půl roku zdarma nebo po stejnou dobu slevy pro uživatele vyšších mobilních paušálů (Na dlouho, Na stálo).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).