Hlavní navigace

Televizory nové generace - od HDTV k internetu a 3D

17. 3. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Kulatý stůl DigiZone.cz, již tradiční konference o současnosti a budoucnosti televizního vysílání, bude tentokrát s podtitulem Televizory nové generace – od HDTV k internetu a 3D. Nejsou výrobci televizorů technologicky příliš napřed oproti možnostem provozovatelů televizních stanic? K čemu jsou divákům Full HD televizory, když nejsou v dosahu HD vysílání? A jaký smysl mají 3D televizory v době, kdy u nás žádná televizní stanice tímto způsobem nevysílá a na trhu nejsou ani disky s 3D obsahem?…

Kulatý stůl DigiZone.cz, již tradiční konference o současnosti a budoucnosti televizního vysílání, bude tentokrát s podtitulem Televizory nové generace – od HDTV k internetu a 3D. Nejsou výrobci televizorů technologicky příliš napřed oproti možnostem provozovatelů televizních stanic? K čemu jsou divákům Full HD televizory, když nejsou v dosahu HD vysílání? A jaký smysl mají 3D televizory v době, kdy u nás žádná televizní stanice tímto způsobem nevysílá a na trhu nejsou ani disky s 3D obsahem? To jsou jen některé otázky, na které se na konferenci budou hledat odpovědi.

Kulatý stůl DigiZone.cz s pořadovým číslem osm se uskuteční se ve čtvrtek 22. dubna 2010 v pražském hotelu Jalta (Václavské náměstí 45, Praha 1). Začátek je naplánován na 9:00. Návštěvníci konference si budou moci vyzkoušet 3D televizor, který míří na český trh. Detailní program konference, profil účastníků panelové diskuse, popis cesty k místu konání nebo registrační formulář samozřejmě naleznete na webu akce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).