Hlavní navigace

Vyzpovídá Libuši Šmuclerovou její nový digitální ředitel? Říjnový NetClub!

29. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ke kurizoní situaci se schyluje na říjnovém NetClubu. Hostem bude Libuše Šmuclerová, generální ředitelka vydavatelství Ringier Axel Springer. Už to samo o sobě je vzácné, veřejně vystupuje sporadicky a přitom patří mezi nejvlivnější osoby české mediální scény.  A ta kuriozita? Zpovídat ji bude tradičně Miloš Čermák, o němž se ale spekuluje, jako o novém řediteli digitálních médií Ringieru. Uvidíme, zda si povede lépe, než Jakub Železný, když zpovídal svého čerstvého generálního ředitele České…

Ke kurizoní situaci se schyluje na říjnovém NetClubu. Hostem bude Libuše Šmuclerová, generální ředitelka vydavatelství Ringier Axel Springer. Už to samo o sobě je vzácné, veřejně vystupuje sporadicky a přitom patří mezi nejvlivnější osoby české mediální scény. 

A ta kuriozita? Zpovídat ji bude tradičně Miloš Čermák, o němž se ale spekuluje, jako o novém řediteli digitálních médií Ringieru. Uvidíme, zda si povede lépe, než Jakub Železný, když zpovídal svého čerstvého generálního ředitele České televize. 

Zůčastnit se NeClubu můžete i vy, registrace zde

Téma setkání: Jaké jsou prognózy mediálního trhu očima Libuše Šmuclerové? Co nového chystá Ringier? 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).