Hlavní navigace

Windows Mobile bude provozovat obchod s aplikacemi

1. 9. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Microsoft naznačil, že si stejně jako Apple nebo Google hodlá zřídit mobilní obchod s aplikacemi. Softwarový gigant se na své platformě Windows Mobile chystá spustit obchod s názvem Skymarket ještě v tomto roce. Podle inzerátu, který se v neděli objevil na serveru computerjob.com, hlavní manager projektu Skymarket bude mít za úkol řídit tým, který vytvoří první verzi obchodu pro Windows Mobile. Tato zpráva se objevila poté, co Google minulý týden oznámil, že pro svou platformu Android vytváří…

Microsoft naznačil, že si stejně jako Apple nebo Google hodlá zřídit mobilní obchod s aplikacemi. Softwarový gigant se na své platformě Windows Mobile chystá spustit obchod s názvem Skymarket ještě v tomto roce. Podle inzerátu, který se v neděli objevil na serveru computerjob.com, hlavní manager projektu Skymarket bude mít za úkol řídit tým, který vytvoří první verzi obchodu pro Windows Mobile. Tato zpráva se objevila poté, co Google minulý týden oznámil, že pro svou platformu Android vytváří online obchod s aplikacemi na způsob obchodu AppStore pro iPhone a iPod Touch od firmy Apple. (Zdnet)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).